Contact

Extra informatie, alsmede correcties en/of vragen, zijn altijd welkom en kunt u versturen per e-mail.

In de loop van de tijd hoopt de beheerder van deze website hier het verhaal te vertellen van de vele Groningse slachtoffers van de Shoah. Het is echter onmogelijk om ze allemaal te noemen, daarvoor zijn het er eenvoudig te veel. Voor een overzicht van alle 104.000 Nederlandse slachtoffers kunt u terecht op de website joodsmonument.nl welke financieel en personeel ondersteund wordt door het Joods Cultureel Kwartier. Een team van medewerkers is dagelijks bezig om alle gegevens up-to-date te houden.

Joods Groningen vermeldt personen alleen indien er een verhaal te vertellen is of als er een verhaal in de maak is. Bent u een overlevende of is u meer bekend over personen die de Shoah hebben meegemaakt? Zou u graag uw/hun verhaal op deze website geplaatst willen zien? Neem dan contact op met de beheerder per e-mail aan: info[at]joodsgroningen.nl

Let op! heeft u zich aangemeld voor de nieuwsbrief of een e-mail gestuurd? Kijk dan altijd even in uw spamfilter (ongewenste mail). Er is grote kans dat een reactie van Joods Groningen daar in terechtkomt. Voegt u het e-mailadres van Joods Groningen toe aan uw adresboek c.q. goedgekeurde afzenders dan is dit probleem opgelost.


Gepubliceerd:
07-04-2021